wtorek, 22 maja 2012

ПЕРША СВЯТА СПОВІДЬ ТА УРОЧИСТЕ СВ. ПРИЧАСТЯ В РЕПЕДІ 12-13 травня 2012р.

Святе Таїнство Євхаристії є найкращим даром, який нам залишив Христос. "Хто споживає тіло моє і кров мою п'є, той у мені перебуває, а я - в ньому".(Йо.6,56). Через Євхаристію Ісус перебуває між нами і в нас, супроводжує нас на всіх дорогах нашого життя. Кожне святе Причастя має бути найкращою хвилиною мого дня і цілого життя.
Неділя 13 травня в парафії Репедь Пeренесення мощів св. Миколая, для Стефана  який приступив до першої Святої сповіді і урочистого Святого Причастя, стала радісним, пам’ятковим святом, що залишиться у серці дитини, родичів, хрещених батьків, родини та друзів але і у парафiялній спільноті на ціле життя. Стефан з великою радістю, захопленням очікувал на цей святковий день, щоб сказати Ісусові, як Його любить та чекає на Нього. 



Отець парох декан Андрій Журав привітав причасника Стефана з його першим важливим християнським екзаменом у житті. Отець парох вручив ПАМ’ЯТКУ про Першу Сповідь та урочисте Святе Причастя, молитовник та медалик. Дякуємо Богу за цей святковий день, нехай Господь наповнить своїм благословенням Стефана, котрий сьогодні вперше приступив до святого Причастя. Нехай це свято в душі залишить добрі спогади у маленького причасника.




























  




























  

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz